SalgsbetingelserGENERELT


Ved kjøp i nettbutikken aksepterer du disse vilkårene. Vilkårene gjelder for privatkunder i nettbutikken og det er en betingelse at du er over 18 år (mindreårige må ha foresattes godkjenning).
Det aller viktigste for oss er fornøyde kunder. Vi er lydhøre for tilbakemeldinger og vil alltid forsøke å legge til rette for en god handel. For øvrig skal ethvert kjøp av SMUDIS sine produkter og tjenester følge betingelsene som er listet opp i den følgende formelle standardteksten, med eventuelle tillegg eller endringer som er skriftlig avtalt.


 

PRISERPrisene er inklusive merverdiavgift (moms) og det vil gå tydelig frem i kjøpsprosessen hva som er moms og eventuelt andre avgifter.

KJØP MED KORTHos oss handler du med VISA eller Mastercard. Beløpet trekkes fra kortet når kjøpet er gjennomført.


 

VED MOTTAK AV PRODUKTENEEtter at du har mottatt produktene, må du så snart du har anledning til det og innen rimelig tid, undersøke om leveransen er i samsvar med ordrebekreftelsen, om produktene er blitt skadet under transporten, eller om produktene ellers har feil eller mangler. Ta kontakt med oss hvis noe er galt og vi vil hjelpe deg.

 

GARANTI OG REKLAMASJONVåre garantier innebærer ingen begrensninger i reklamasjonsfristen for varer etter forbrukerkjøpsloven. Dersom produktene har feil eller mangler kan du etter omstendighetene kreve retting av feilen, omlevering av nytt tilsvarende produkt eller at kjøpet heves. SMUDIS kan alltid forlange at kjøpet heves, fremfor feilretting eller omlevering. Feilen må foreligge når du får produktene i din besittelse. Melding om feil og mangler ved produktene må skje innen rimelig tid etter at du oppdaget feilen eller mangelen. Retten til å reklamere gjelder i to år etter at du overtok produktet. Retten til reklamasjon kommer i tillegg til angreretten.

 

ANGRERETTAngrerettloven gir deg rett til å angre kjøpet ditt. Angreretten gjelder for alle varer (utenom frakt og gebyrer). Angreretten forutsetter at du senest innen 14 dager etter at du mottar leveransen gir oss melding om dette. Slik melding skal gis på angrerettskjemaet, som du fikk lenke til i ordrebekreftelse på e-post eller kan laste ned her. For at angreretten skal gjelde, må produktet være i den stand du mottok det. Benytter du angreretten skal produkt(ene) leveres tilbake til oss innen rimelig tid. Eventuell returforsendelse må betales av deg. Du har ansvaret for at produktet er forsvarlig pakket for returtransport. Om deler av en bestilling blir returnert refunderes prisen på produktene som dette gjelder. Refusjonen skal finne sted innen fjorten dager etter at vi mottar produktet i retur.

 

PERSONVERNVed å akseptere disse salgsbetingelsene aksepterer du også vår personvernspolicy